Harmonizované statistické šetření životních podmínek domácností v Evropské unii - Zelený, Martin
Výhody panelového zisťovania pre analýzu sociálnych procesov oproti periodickému zisťovaniu. European Community Household Panel - panelové zisťovanie životných podmienok domácností v celej Európe. Problémy zisťovania. Dôsledky pre ČR.