Daňová exekúcia
Definícia daňovej exekúcie podľa zákona SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Daňová exekúcia zrážkami zo mzdy a z iných príjmov. Praktické príklady.