Sankcie a daň z príjmov - Kalmanová, Vlasta
Posudzovanie sankcií z hľadiska dane z príjmov. Druhy sankcií. Prirážky k poistnému platenému na zdravotné poistenie. Úroky platené za obdobie odkladu platenia dane alebo cla. Zmluvné pokuty. Praktické príklady.