Novela zákona o poľnohospodárstve - Štefanovič, Milan
Postavenie poľnohospodárstva po prvý raz zohľadňuje úprava z roku 1998 zákonom č. 240/1998 Z.z. o poľnohospodárstve. Účel tohto zákona. Stručná charakteristika novely zákona o poľnohospodárstve.