Franchising pre každého - Štensová, Antónia
Základné kroky potrebné k tvorbe franchisingového reťazca. Prvky podnikateľskej koncepcie vhodnej pre franchising. Pilotná prevádzka. Centrála a tím odborníkov. Výber a prínos prijímateľov. Informácie o poskytovateľovi. Franchisingové asociácie. Franchisingové veľtrhy.