Vývoj podnikateľských subjektov v Slovenskej republike a v krajinách strednej a východnej Európy v rokoch 1995-1998 - Lieskovský, Ivan
Medzinárodný projekt DOSME (Demografia malých a stredných podnikov) iniciovaný EUROSTATom (štatistickým úradom EÚ), na ktorom od r. 1994 participuje aj SR. Stručná charakteristika projektu DOSME. Metodológia. Hlavné výsledky. Ciele štatistického zisťovania. Posledné zisťovanie sa realizovalo v r. 1999.