Sezonní očišťování časových řad s programem Demetra - Stařík, David
Nové štatistické produkty ponúkajú možnosti sezónneho očistenia časových radov. Popis softwarového produktu Demetra, vyvíjaného Eurostatom, ktorý je určený pre záujemcov z členských krajín Európskej únie a pridružených krajín. Teoretické a praktické skúsenosti pri zavádzaní programu Demetra na Českom štatistickom úrade.