MMF a postrehy - Tomašovičová, Marta
Októbrová misia MMF na Slovensku - zhodnotenie hospodárskej situácie, transformačného procesu, úskalí pri tvorbe štátneho rozpočtu. Rôzne interpretácie správy MMF. Článok prináša výňatky zo správy MMF, aby prispeli k transparentnosti prostredia. Makroekonomický výhľad. Fiškálna politika r. 2000 a 2001. Rozpočet na r. 2001. Dotácie, garancie, finančné plány a cenová politika štátnych podnikov.