Slovensko-egyptská dohoda rezortov školstva - Fecková, Renáta
"Program spolupráce v oblasti školstva na roky 1998-2001" uzavretý medzi slovenským a egyptským ministerstvom vysokého školstva. Program čoskoro vyprší a bude sa musieť novelizovať. Niektoré skutočnosti vyplývajúce z tohto programu a skutočnosti, ktoré bude treba zohľadniť pri jeho novelizácii. Navrhované opatrenia.