Obchodní jednání a národní zvyklosti: Vietnam - Pelikán, Martin
Obchodné rokovania a národné zvyklosti vo Vietname. Spoločenská etiketa. Verbálna a neverbálna komunikácia. Vzťahy medzi ľuďmi. Náboženstvo. Štátna administratíva, právny poriadok.