Výchova a vzdelávanie dospelých vo Švajčiarsku - Matulčík, Július
História vývoja výchovy a vzdelávania dospelých vo Švajčiarsku. Súčasnosť výchovy a vzdelávania dospelých - teoretické východiská. Systém, organizácia, riadenie a financovanie výchovy a vzdelávania dospelých. Oblasti profesijného vzdelávania vo Švajčiarsku.