Účtovná uzávierka a závierka podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva - Kaletová, Viera
Vybrané právne predpisy upravujúce účtovníctvo a účtovnú uzávierku a závierku. Prípravné práce pred uzatváraním účtovných kníh. Výpočet hospodárskeho výsledku pred zdanením daňou z príjmov. Prevod účtov nákladov a výnosov za účelom zistenia hospodárskeho výsledku. Uzatvorenie účtovných kníh. Účtovná závierka. Úprava hospodárskeho výsledku na základ dane. Súvaha v plnom rozsahu.