Komentár k novele zákona o daniach z príjmov - Faiglová, Svetlana
Komentár k novele zákona o daniach z príjmov, ktorá sa dotýka najdôležitejších zmien paušálnej dane a ďalšej zmeny, ktorá sa dotýka výdavkov na pracovné cesty, pri ktorých sa môžu uplatňovať tzv. paušálne náhrady.