Zbierka príkladov k paušálnej dani na rok 2001 - Faiglová, Svetlana
Zákon č. 358/2000 Z.z. novelizuje zákon o daniach z príjmov v časti týkajúcej sa platenia paušálnej dane. Vybrané praktické príklady, ktoré slúžia na vysvetlenie paušálnej dane.