Ročné vysporiadanie odpočtu DPH za rok 2000 - Jablonková, Zdenka
Ročné vysporiadanie odpočtu DPH za rok 2000. Výpočet odpočtu dane. Ročné vysporiadanie odpočtu dane. Ročné vysporiadanie odpočtu dane, ak sa podnikateľ stal platiteľom dane po 30. júni 2000. Výnimky pri započítaní ceny zdaniteľného plnenia oslobodeného od dane podľa par. 26 zákona o DPH do menovateľa a koeficientu. Praktické príklady.