Štruktúra a dynamika zmien indexov obchodných bariér v najvýznamnejších zoskupeniach krajín OECD - Kostolanský, Rudolf
Základné ukazovatele na hodnotenie bariér medzinárodného obchodu podľa metodiky OECD. Tarifné colné indikátory. Indikátory OECD netarifných obchodných bariér. Indexy colných bariér používané v krajinách OECD. Porovnanie indexov obchodných bariér najvýznamnejších ekonomík sveta podľa metodiky OECD.