Bez pána aj bez peňazí - Tytykalová, Halka
Absencia koncepcie rozvoja cestovného ruchu bráni prílevu solventných zahraničných turistov. Základné problémy rozvoja cestovného ruch v Slovenskej republike. Štatistika cestovného ruchu v SR.