Reformné bolesti únie - Bracjun, Anatolij
Rozdielné názory na otázky inštitucionálnej reformy EÚ medzi členskými štátmi. Reformné návrhy jednotlivých členských štátov. Otázky rozširovania Európskej únie pred nastávajúcim summitom v Nice.