Zdravotníci sa konečne dočkali koncepcie reformy rezortu - Velecký, Milan
Ministerstvo zdravotníctva predložilo na rokovanie vlády prvý scenár reformy zdravotníctva na Slovensku. Analýza súčasného stavu, vízia ministerstva, globálne ciele reformy, systémové opatrenia a ich realizácia. Zvýšenie verejných zdrojov a nárast podielu súkromných zdrojov vo výdavkoch na zdravotníctvo. Nejasnosti v súkromných zdrojoch. Racionalizácia vnútri systému poskytovania zdravotnej starostlivosti. Zmeny vo výdavkoch.