Diaľnice na Slovensku - Hrúz, Juraj
Z obsahu: Diaľnice na Slovensku postavili sever proti juhu. Diaľnice chce každý, chýbajú však peniaze. Koridory TINA možno aktualizovať. Prioritou Košičanov a Prešovčanov je severo-južný ťah. Lučenec požaduje efektívne dopravné pripojenie. Regióny severu a východu podporujú severovážsky koridor. Poľsko sa stáva križovatkou v smeroch sever-juh i východ-západ.