Zmierňujú sa podmienky na čerpanie daňových úverov - Medžová, Andrea
Poslaním novely zákona o daniach z príjmov, zverejnenej ako zákon č. 466/2000 Z.z., je predovšetkým stimulovať zahraničných investorov. V daňovo nespravodlivej pozícii sa však ocitli domáci investori. Podmienky požiadania o daňový úver. Domáci investori sú bez úľav. Výška daňového úveru až sto percent. Zahraničný investor podáva daňové priznanie až o tri mesiace neskôr ako naši podnikatelia.