Plánovanie v manažmente firmy - Grznár, Miroslav
Definícia podnikového plánovania. Prednosti a nedostatky firemného plánovania. Podnikateľský zámer (business plan). Časový horizont podnikateľského plánu. Pojmové vymedzenie strategického plánovania. Plánovanie v slovenských podnikoch.