Vzdelávanie v treťom veku ako podpora kvality života - Čornaničová, Rozália
Vymedzenie pojmov vzdelávanie a edukácia. Členenie vzdelávacích programov. Vzdelávanie ako podpora špecifických vitálnych mechanizmov. Prínos vzdelávania pre seniorov. Súčasná štruktúra vzdelávacích možností v treťom veku. Osobitosti študijných programov pre seniorov.