Public relations v internete: Menej je viac - Donath, Michal
Public relations (PR) a internet. PR vedia účinne využiť internet na doručenie informácií vybraným cieľovým skupinám. PR v internete nesmú byť komunikáciou do neznáma. Ponúka cielené a kreatívne riešenia pre účinnú internetovú komunikáciu s príslušnou cieľovou skupinou. Rozdiely medzi PR a reklamou. Úspech internetových PR je popri kreatívnom spôsobe komunikácie aj správne cielená komunikačná stratégia pre internet.