Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti za rok 2000 - Piršelová, Dagmar
Vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov v nových podmienkach roku 2000. Priblíženie najdôležitejších informácií a zmien pre zamestnávateľov.