Sociálne zabezpečenie od 1. januára 2001 príspevok na poistenie v nezamestnanosti - Pauličková, Alena
Práva a povinnosti poistenca. Povinnosť platiť príspevok na poistenie v nezamestnanosti. Platenie príspevku. Vymeriavací základ. Minimum a maximum vymeriavacieho základu. Vymeriavací základ zamestnávateľa.