Odvody a podnikanie podnikateľa - dôchodcu - Strählová, Jarmila
Platenie povinných odvodov u podnikateľov - poberateľov bežných starobných dôchodkov, výsluhových dôchodkov, invalidných dôchodkov, ktoré nadobúda platnosť od 1. januára 2001.. Povinné odvody na zdravotné poistenie, nemocenské poistenie, dôchodkové zabezpečenie a príspevok na poistenie v nezamestnanosti. Vymeriavací základ. Výška sadzieb povinných odvodov.