Sociálne zabezpečenie príspevok na poistenie v nezamestnanosti - Pauličková, Alena
Záverečná časť seriálu o sociálnom zabezpečení. Odvod príspevku na poistenie v nezamestnanosti. Sankcie pri porušení odvodových povinností.