Zákon o plate
Úplné znenie zákona č. 143/1992 Zb., venované zamestnancom rozpočtových a niektorých ďalších organizácií a orgánov. Právna norma je doplnená nielen výkladom k jednotlivým paragrafom, ale aj praktickými príkladmi.