Krízový manažment - Stýblo, Jiří
Obsahové vymedzenie krízového manažmentu firmy. Nástroje krízového manažmentu. Harmonogram a vecný obsah revitalizácie. Nositelia revitalizácie firmy. Manažérske zručnosti pre riadenie krízy. Krízový plán a jeho etapy. Riziká riadenia procesu krízy.