Projekt a ambície Informačného systému kvality - Hrnčiar, Miroslav
Informácie o projekte Informačný systém kvality (ISQ), ktorý vypracovala skupina pracovníkov Fakulty riadenia a informatiky Žilinskej univerzity v spolupráci so Slovenskou spoločnosťou pre kvalitu (SSK). Obsah ISQ. Ambície projektu.