Postavenie investorov v konkurznom konaní - Gavalec, Miroslav
Ochranná a prerozdeľovacia funkcia konkurzu. Vstup zahraničných investorov do konkurzného konania. Slovenský právny poriadok a postavenie zahraničných investorov. Otázka oprávnenosti alebo prehnanosti štátneho protekcionizmu.