Price and demand sensitivity of the Slovakia's foreign trade - Bors, Ladislav
Vývoj zahraničného obchodu SR v rokoch 1993-1999. Podiel obratu zahraničného obchodu na nominálnom hrubom domácom produkte. Prechod NBS na plávajúci kurz. Dovoz a vývoz tovarov. Faktory vplývajúce na vývoj zahraničného obchodu SR.