Zákon o daniach z príjmov
Úplné znenie zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení zákona č. 358/2000 Z.z., zákona č. 385/2000 Z.z. a zákona č. 466/2000 Z.z. Znenie po posledných novelách a komentár k zmenám účinným od 1.1.2001. Prílohy k zákonu: Zoznam činností, z ktorých príjmy nemôžu zdaňovať paušálnou daňou. Zaradenie hmotného majetku do odpisových skupín. Hmotný majetok určený na osobitný (progresívny) spôsob odpisovania, klasifikovaný podľa harmonizovaného systému kombinovanej nomenklatúry colného sadzobníka na účel úľavy na dani.