Zostavenie prehľadu peňažných tokov - Vanko, Jozef
Komplexný príklad účtovania vo finančnom účtovníctve a vyhotovenie prehľadu peňažných tokov priamou čistou, priamou modifikovanou a nepriamou metódou. Vysvetlenie základných pojmov. Tabuľková predvaha súvahových a výsledkových účtov. Súvaha v plnom rozsahu. Výkaz ziskov a strát v plnom rozsahu. Zostavenie účtového rozvrhu. Účtovné prípady. Prehľad peňažných tokov.