J. Stahl: NKÚ je už nielen vecne, ale aj finančne nezávislou inštitúciou - Šporer, Peter
Rozhovor s Jozefom Stahlom, predsedom Najvyššieho kontrolného úradu (NKÚ) SR, o činnosti a problémoch NKÚ. Množstvo vycestovaní predsedu úradu do zahraničia v r. 2000. Konkrétny prínos týchto ciest. Podľa novely zákona o NKÚ si úrad rozpočet navrhuje sám a záväzné stanovisko predkladá ministerstvu financií na zapracovanie do štátneho rozpočtu. Počet aktívnych kontrolórov úradu. Právomoci úradu. Problém kontroly finančných výdavkov úradu.