Príjmy z prenájmu v skratke - Boráková, Marta
Zdaňovanie príjmov z prenájmu podľa zákona o daniach z príjmov. Dlhodobý opakujúci sa prenájom hnuteľných vecí a prenájom nehnuteľností. Predaj majetku, ktorý bol prenajímaný. Praktické príklady.