Zmluva o predaji tovaru v obchode - Fekete, Štefan
Predaj tovaru v obchode je osobitným druhom kúpnej zmluvy, na ktorú sa ustanovenia Občianskeho zákonníka o kúpnej zmluve použijú len podporne. Táto zmluva môže byť uzavretá medzi osobou, ktorá je podnikateľom a predáva tovar v rámci svojho predmetu podnikania a osobou, ktorá nie je podnikateľom. Práva a povinnosti kupujúcich. Zodpovednosť predávajúceho za vady predaného tovaru. Právo na bezplatné odstránenie vady. Právo na zrušenie zmluvy o predaji tovaru. Náhrada nevyhnutných nákladov reklamácie.