Ražebné a financování centrální banky - Holub, Tomáš
Spojitosti medzi štandardnými finančnými výkazmi centrálnej banky (bilancia a výsledovka) a konceptom tzv. ražobného z ekonomickej literatúry. Empirická aplikácia na ČR.