Vliv diferenciace příjmů na strukturu výdajů domácností - Čermáková, Jana
Model závislosti dopytu na diferenciácii príjmov (krivka m a Lorenzova krivka). Zmena štruktúry výdavkov domácností v rokoch 1988-1996. Zmena štruktúry výdavkov zamestnaneckých domácností v dôsledku zmeny diferenciácie.