Regresní analýza funkcí zahraničního obchodu ČR v letech 1993-1998 - Tomšík, Vladimír
Funkcie zahraničného obchodu. Špecifikácia vlastného modelu analýzy zahraničného obchodu. Štatistická analýza. Regresná analýza exportu a importu.