Kanada a Európska únia - realita a perspektívy transatlantických obchodných vzťahov - Hulényi, Peter, 1966-
Ekonomické iniciatívy Kanady TAFTA, NAFTA a FTAA. Vzájomný obchod medzi Kanadou a krajinami Európskej únie. Ekonomické vzťahy v tieni obchodných sporov. Podpísanie "Akčného plánu" medzi USA a EÚ bez účasti Kanady. Spoločný ekonomický záujem EÚ a Kanady.