Letecká doprava na Slovensku - Beer, Gabriel
Z obsahu: Slovenské letiská sa točia v bludnom kruhu vysokých cien a nezáujmu dopravcov. Pre slabú ponuku liniek odchádzajú cestujúci na letiská susedných krajín. Drahé palivo je aj cenou za malosť a sezónnosť. Pokus oživiť leteckú dopravu národnému dopravcovi nevyšiel. Trh praje nízkonákladovým aerolíniám. Bratislava má byť pionierom low cost prepravy v strednej Európe.