Desatero empowermentu - Hloušek, Jaroslav
Empowerment ako nový manažérsky prístup založený na zmene postojov, angažovanosti a firemnej kultúre. Podmienky empowermentu. Hranice empowermentu. Učiaca sa organizácia ako dôležitý predpoklad empowermentu.