Organizační struktury pro 21.století
Nahrádzanie tradičných organizačných pyramídových štruktúr podnikov dynamickými štruktúrami. Otvorené systémy organizácií. Virtuálne štruktúry. Nové organizačné štruktúry a manažéri.