Výzkum konkurence - Malý, Václav
Význam výskumu konkurencie ako dôležitého faktoru marketingovej a predajnej politiky podniku. Možnosti začlenenia výskumu konkurencie do organizačnej štruktúry podniku. Výhody a nevýhody príslušných organizačných foriem.