Rezort financií mení mechanizmus vydávania štátnych dlhopisov - Habán, Rastislav
Ministerstvo financií SR zareagovalo na požiadavky účastníkov na medzibankovom trhu, ktorí sa dožadovali realizácie otvorených emisií štátnych dlhopisov. Trojročná splatnosť emisie, celkový objem 11 miliárd korún a pevný kupón 7,8 perc. Investori môžu nakupovať do 30.11.2001. Predpokladaný vývoj aukcie prvej tranže otvorenej trojročnej emisie štátnych dlhopisov.