Trh otvorených podielových fondov v minulom roku vzrástol - Kyselý, Ľubor
Predaj podielových listov otvorených podielových fondov na Slovensku v r. 2000. Nárast vkladov obyvateľstva v bankách. Porovnanie s Českom. Faktory vplývajúce na zvýšenie predaja podielových listov. Takmer polovicu trhu si udržiava Tatra Asset Management, správ. spol., a.s. Bratislava. Štruktúra trhu otvorených fondov (2000). Najhoršie výsledky zaznamenali v r. 2000 fondy zamerané na zahraničné technologické akcie.