Usmernenie k zákonu č. 358/2000 Z.z. a 466/2000 Z.z., ktoré menia a dopĺňajú zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov - Šimková, Eva
Ministerstvo financií SR v záujme zabezpečenia jednotného postupu pri uplatňovaní zákona č. 358/2000 Z.z. a zákona č. 466/2000 Z.z., ktoré menia a dopĺňajú zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov vydáva usmernenie k jednotlivým ustanoveniam týchto zákonov.