Charakter a postavenie Fondu ochrany vkladov - Horváth, Milan
Stanovisko k oprávnenosti požiadaviek FOV na majetok bánk v konkurzných konaniach. Charakter a postavenie Fondu ochrany vkladov (FOV). Prihlásenie pohľadávky FOV. Spochybnenie právneho dôvodu pohľadávky FOV. Majetkovoprávne postavenie FOV a príspevky do bánk. Právna povaha garancie FOV za zákonom chránené bankové vklady. Pohľadávky prihlásené FOV v konkurzných konaniach.